En helt ovanlig fantastisk lyhörd kommunikationsbyrå

Du har läst det förut. Om kreativ höjd och effekt, varumärken, affärslogik och analyser, teknik, kanal- och medieval, form, copy och strategi. Om hur andra byråer arbetar med kommunikation. Vi kan kommunikation, men vi arbetar faktiskt inte med det. Vi arbetar med människor för att nå och beröra andra människor. Och det är vi förbaskat duktiga på.

axel2

Axel Berger

Copywriter

Växlar ledigt och stilmässigt mellan avancerad affärs- och teknikcopy, hållbarhetskommunikation, uppdragsjournalistik och målerisk storytelling.

Krister Flodin

Art Director och byråchef

Formsäker estet med tanken på helheten. Illustratör, animatör, webbkreatör och allmänt nyfiken.

Gudrun Håkansson

Projektledare

Vår kärna är strategisk kommunikation, och vårt arbetssätt skapar starka värden för företag inom alla branscher. Vi lyssnar noga på de behov du har för stunden, men vi utgår främst från dina långsiktiga affärskritiska utmaningar. Och vi ser alltid till att leverera ditt projekt i tid, utifrån budget och med det resultat du kräver.

Katarina Kolare

Projektledare

Efter att ha genomfört ett hundratal kommunikationsprojekt har vi utvecklat ett arbetssätt som skapar stora värden, oavsett bransch eller typ av kommunikationsprojekt. Vi arbetar agilt, flexibelt och kan snabbt sätta ihop större dynamiska arbetsteam om ditt projekt kräver det.

Kontakta oss