Teknisk illustration

Snabbt, enkelt och till fast pris

Vi gör det obegripliga begripligt

Vår rutinerade illustratör Krister Flodin, har över 30 års erfarenhet av tekniska illustrationer och gjort allt från sprängskisser till monteringsanvisningar. Han är snabb, lyhörd och lätt att arbeta med. Hans stora intresse för konstruktion och bygge av modellflygplan har gjort att han har stor förståelse för att läsa och konstruera ritningar vilket är till stor hjälp till teknisk illustration. 

  • Över 30 års erfarenhet av illustration.
  • Tekniskt bevandrad. Lång erfarenhet av att läsa och göra ritningar.
  • Många olika manér.
  • Snabb och ödmjuk.

Har hjälp bl.a. LKAB, Plannja, Hus & Hem, IFOUS, Sigicom, Södra och Forbes med tekniska illustrationer.

Kontakta oss för en offert.

Kontaka oss här så hör vi av oss så snart som möjligt.

Krister Flodin är den mest kreativa och konstnärligt tilltalande illustratören som jag någonsin stött på i mitt nu snart 30-åriga yrkesliv. Han har en unik gåva att fånga upp mentala ideskisser och i närmast realtid leverera synliga bilder som förmedlar eller förstärker budskapen.

Några case

Takillustrationer till Plannja

Här är ett klassiskt exempel på en sprängskiss för att visa hur något är konstruerat. Vi gjorde en hel serie för Plannjas alla modeller av plåttak.

Processillustrationer till LKAB

Att visualisera med en illustration kan vara rätt när man ska förklara en komplicerad process. Här hjälpte vi LKAB att förklara hur pelletiseringsprocessen går till.

LKABs underjordsbrytning

Här är ett exempel på en steg för steg process med inzoomade detaljer och förklarande text. Åter igen LKAB som ville visa hur underjordsbrytningen går till.

Kontakta oss för en offert.

Kontaka oss här så hör vi av oss så snart som möjligt.